I sidste uge har vi haft fornøjelsen af, at gennemføre et seminar om temaet: “KUNSTEN, AT BO I TOSCANA, Landlivs former og modeller fra slutningen af den 19. århundrede til i dag “. Seminaret blev organiseret i samarbejde med det Italienske Kulturinstitut i Hellerup. Talere på seminaret var vores samarbejdspartner, Arkitekt Daniele Latella, vores italienske ejendomsmægler Fabio Pecchia og Dr. Paolo Cantarutti, CEO ved vinproducenten Vecchia Cantina di Montepulciano.

Som Daniele forklarede til seminaret, er de fleste toskanske landejendomme resultatet af den historiske udvikling og mødet mellem arkitektur, hverdagsliv og erhverv. Med andre ord, er landejendommenes charme grundet i den udvikling som de arkitektoniske strukturer har gennemgået igennem de sidste 150 år i takt med de ændringer der er sket i det italienske landbrug.

”Casalen”, landvillaer og lejligheder i landejendomme tilbyder i dag en fantastiske mulighed for at bo i idylliske rammer, med flot udsigt til det smukke toskanske landskab. Fabio gennemgik en række landejendomme, som er til salg i regionen netop nu. Hermed link til nogle af de viste ejendomme:

Casale Collalto

toscana-ejendomme-casale-collalto-bolig-18

Landvilla Maria Teresa

toscanaejendomme-bolig-pisa-casa-toscana-ciampini

Casale Ripudine

toscanaejendomme-bolig-monteguidi-casale-ripudine

 

Sidst men ikke mindst, fortalte Paolo lidt om hans erfaring ved at købe og renovere en vingård i Toscana og glæden af, at producere sin egen vin – men mere om det til vores næste blog.

Hold dig opdateret og besøg vores hjemmeside, vi opdaterer med nye ejendomme jævnligt! https://toscanaejendomme.dk/find-ejendomme/
En stor tak til alle deltagere og foredragsholdere for en dejligt aften fra Toscana Ejendommens team.
Vi glæder os til at se jer igen til et af vores kommende seminarer!

Danila Lampis, 20 januar 2017

Relateret Artikel