I tirsdag har vi haft fornøjelsen af, at gennemføre på Aarhus Universitet vores seminar om temaet: “KUNSTEN, AT BO I TOSCANA, Landlivs former og modeller fra slutningen af den 19. århundrede til i dag“.

Seminaret blev organiseret i samarbejde med den italienske, kulturelle Forening, Società Dante Alighieri, http://www.dante-alighieri.dk og Italien Information Service, http://www.iis.dk i Aarhus.

Talere på seminaret var, udover undertegnede, vores samarbejdsparter Domenico La Tosa.

Som forklaret til seminaret, at købe en toskansk landejendomme er som at købe en styk historie. De fleste toskanske landejendomme er resultatet af den historiske udvikling og mødet mellem arkitektur, hverdagsliv og erhverv.

Landejendommenes charme er grundet i den udvikling som de arkitektoniske strukturer har gennemgået igennem de sidste 150 år i takt med de ændringer der er sket i det italienske landbrug.

De traditionelle strukturer af casalen og landvillaer kan støtte det moderne liv og udfylde det moderne behov igennem indretning og ombygning med respekt for de arkitektoniske og byggetekniske karakteristika fra området, bl.a. igennem genbrug af traditionelle materialer.

En fantastiske mulighed for at bo i idylliske rammer, med flot udsigt til det smukke toskanske landskab.

Domenico gennemgik en række landejendomme, som er til salg i regionen netop nu. Hermed link til nogle af de viste ejendomme:

Hold dig opdateret og besøg vores hjemmeside, vi opdaterer med nye ejendomme jævnligt! https://toscanaejendomme.dk/find-ejendomme/

Toscana Ejendoms team takker alle deltagere fra Aarhus og foredragsholdere for en dejlig og spændende aften med ny viden og godt selskab!

Vi glæder os til at se jer igen til et af vores kommende seminarer!

Danila Lampis, 9 marts 2017

Relateret Artikel