Loading map...

Antica Canonica, Colle di val d’Elsa

Colle di Val d’ Elsa, Siena, Collalto,
53034, Italy
580.000 € Land
Lejlighed
  • 316
  • 0
  • 6 Værelser
  • 4 Badeværelser
  • 190 kvm kvm
dr. Fabio Pecchia
dr. Fabio Pecchia
Kontakt Toscana Ejendomme

Beskrivelse

Placeret ved de dejlige bakker i Siena området, tæt på de berømte landsbyer Colle di Val d’Elsa og Casole d’Elsa, står et historisk kompleks med middelalderbaggrund i en dominerende position. Der er tale om en gammel og nobel præstebolig, som har dannet ramme for biskoppens residens. Boligen er renoveret for nyligt men har beholdt den autentiske originale struktur.

I den noble residensdel af komplekset, på den højeste sal i hovedbygningen, befinder sig den største lejlighed, på cirka 190 kvm. Lejligheden består af to sale med antikke pejse, et tekøkken, en stor spisestue, tre værelser og fire badeværelser.

Buer og sejlformede lofter, gulve i cotto og antikke pejse, bevarer den ukrænkelige antikke charme.
Lejligheden er blevet renoveret med eksklusive materialer og komponenter, der sikrer, at ejendommen beholder sin historiske værdi.

Fællesparken er til rådighed for ejendommen, lukket og med en stor indgangsport, forskønnet af en sti med cypresser og en stor pool.

Ejendommen er ideel til at holde ferie i det toskanske landskab, få kilometer fra berømte destinationer såsom San Gimignano, Siena, Volterra, Colle di Val d’Elsa, i en eksklusiv og raffineret kontekst, hvor man kan mærke landskabsatmosfæren mens man nyder de bekvemmeligheder, som en moderne lejlighed kan tilbyde.

Ejendommen kan evt. også udlejes som sommerhus, med en forventet høj udlejningsindtægt.

Faciliteter

Svømmepool
Pejs

Yderligere oplysninger

Havestørrelse kvm: 151+ kvm