Loading map...

Villa Morea

Migliarino, Pisa, Migliarino Pisano,
56019, Italy
1.980.000,00 € By
Villa
  • 358
  • 0
  • 21 Værelser
  • 10 Badeværelser
  • 800 kvm kvm
dr. Fabio Pecchia
dr. Fabio Pecchia
Kontakt Toscana Ejendomme

Beskrivelse

I nærheden af byen Pisa, kun få km fra havet, finder man denne gamle, renoverede landejendom til salg. Ejendommen er smagfuldt omdannet til et fantastisk landhus med flere uafhængige lejligheder. Der er tale om en prestige ejendom, elegant og med alle comforts, som i dag er forberedt til at blive brugt som Bed & Breakfast.

Hele ejendommen er renoveret med elegance. Den består af:
2 lejligheder, hver på ca. 75 kvm, i stueetagen og med uafhængige indgange. Hver lejlighed består af en stor spisesal med køkkenhjørne, 2 soveværelser og et badeværelse.
Yderligere 2 lejligheder befinder sig på første sal. Også disse består hver af en stor spisesal med køkkenhjørne, 2 soveværelser og et badeværelse.

Derudover er der en bygning på ca. 140 kvm. I stueetagen er der en stor sal med pejs, et stort spisekøkken og en overdækket terrasse. På første sal er der to dobbelt soveværelser med eget badeværelse.

Hovedhuset, på ca, 300 kvm består af køkkenet, grovkøkken, en kæmpestor sal med pejs, et kontor med flotte vinduespartier, 4 soveværelser, 3 badeværelser og en kælder. Til hovedhuset hører en dependance på 50 kvm med køkken, soveværelse, badeværelse og et loft.

Til ejendommen hører en flot svømmepool og en stor og velindrettet have på over 2.000 kvm.

Faciliteter

Svømmepool
Terrasse

Yderligere oplysninger

Havestørrelse kvm: 151+ kvm