Loading map...

Villa La Pineta, Lorenzana/Fauglia

via Europa, La Chiusa, LI, Collesalvetti,
Italy
1.390.000 € Land
Villa
  • 315
  • 0
  • 14 Værelser
  • 6 Badeværelser
  • 460 kvm
dr. Fabio Pecchia
dr. Fabio Pecchia
Kontakt Toscana Ejendomme

Beskrivelse

Villa La Pineta er den perfekte løsning, for den som vil leve Toscana-livet fuldt ud, i en afslappet placering, men dog ikke alt for isoleret. Midt i den store, prestigefyldte ejendom, befinder sig selve villaen med sine to annekser.

Hovedbygningen er bygget i lokalt og traditionelt sten, og udvikler sig på to etager. Villaen er i fremragende stand, men kræver, at nogle ombygningsarbejder bliver færdiggjort (varmesystem, indretning af badeværelser).

Stueetagen er delt i forskellige områder: entréen, stuen med en stor pejs, spisestuen, også med pejs, kontor med pejs, et velmøbleret køkken med køkken-ø og til sidst, et badeværelse.

På første etage, hvortil man kommer via en trappe og/eller en intern elevator, er der fire soveværelser, fem badeværelser (et per værelse samt et til selve etagen), et opbevaringsområde og et stort kontor.
Gulvene er lavet af træ, cotto- og stenfliser. Karme og andre detaljer i træ.
Bygningen, på 460 kvm, er placeret i kommunen Lorenzana, i Pisa provinsen.

Ejendommen indeholder to andre bygninger i landstil – eller annekser, en typisk lille Toskansk landsby.
Det første anneks er bygget af terrakottamursten, med et originalt tag i runde tegl (coppi) og med synlige træbjælker. Det består af tre etager, og er i forrygende stand. Der er kun brug for nogle sidste detaljer før restaureringen er helt afsluttet.

På stueetagen finder man et depot og et område til det centrale varmesystem. Første og anden etage er tilgængelige via en ekstern trappe. Bygningen er på cirka 80 kvm og kan blive udvidet til 120 kvm.

Det andet anneks er en stald, bygget af mursten. Den midterste del er på to etager (et traditionelt eks due-hus) og bygningen har brug for restaurering. Det sammenlagte grundareal er på cirka 120 kvadratmeter.

Hovedvillaen har også en garage.
Ejendommen er omgivet af et landområde på 25.000 kvm.

Faciliteter

I nærhed af havet
Pejs

Yderligere oplysninger

Havestørrelse kvm: 151+ kvm